Bohemenberg is een doodlopende zijstraat van de Smokkelpotstraat en bevindt zich bij Sint-Anna, vlak bij het Don Boscocollege.
Volledig scherm
Bohemenberg is een doodlopende zijstraat van de Smokkelpotstraat en bevindt zich bij Sint-Anna, vlak bij het Don Boscocollege. © Google Maps

Overvallers versperren straat en knippen ring van vinger bejaarde vrouw

Een 71-jarige vrouw uit Marke is zaterdagmiddag het slachtoffer geworden van gewiekste dieven. Die laatsten versperden de weg met wat kegels en toen de vrouw met haar wagen dus moest stoppen, bedreigden ze haar, knipten een ring van haar vinger en gingen er met haar horloge vandoor.

 1. Een gebakje en een madeirawijn uit 1895 om de 125ste verjaardag van het kasteel van Heule te vieren: “Ongelofelijk dat deze wijn de tand des tijds heeft doorstaan”
  Heule

  Een gebakje en een madeira­wijn uit 1895 om de 125ste verjaardag van het kasteel van Heule te vieren: “Ongelofe­lijk dat deze wijn de tand des tijds heeft doorstaan”

  Om 125 jaar kasteel van Heule te vieren haalde wijnhandelaar Bert De Clerck een madeirawijn boven van 125 jaar. Samen met patissier Niek Bossaert en restauranthouder Thijs Clinckemaille werd een smakelijk concept samengesteld om die verjaardag niet zomaar voorbij te laten gaan. “Het doet ons bijzonder veel plezier hoe we de geschiedenis van Heule met drie jonge ondernemers kunnen samen brengen in gastronomie.”
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!