Beide auto's liepen zware schade op
Volledig scherm
Beide auto's liepen zware schade op © AHK

Opnieuw ongeval op berucht kruispunt aan vlakbij Cowboy Henk

Kortrijk / ZwevegemAan de op- en afritten van de E17 en de R8 langs de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk is dinsdagvoormiddag opnieuw een ongeval gebeurd. Twee auto’s botsten tegen elkaar, niemand raakte gewond. Afgelopen weekend raakte een bestuurder van een bromfiets nog zwaargewond aan hetzelfde kruispunt.

 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. Jaguar Land Rover Dejonckheere houdt opendeur in nieuwbouw: “Geen terugval in verkoop, we halen met hele groep kaap van 6.000 verkochte wagens in 2022”
  PREMIUM
  Zwevegem/Kortrijk

  Jaguar Land Rover Dejonckhee­re houdt opendeur in nieuwbouw: “Geen terugval in verkoop, we halen met hele groep kaap van 6.000 verkochte wagens in 2022”

  Jaguar Land Rover Dejonckheere heeft Kortrijk verlaten. Om net over de grens, op het bedrijvenpark De Pluim in Zwevegem, een nieuwbouw te openen. “Waar we vlak voor de autokeuring zitten. Wie zijn wagen afgekeurd ziet, kan meteen een nieuwe kopen bij ons”, glimlacht zaakvoerder Christophe Dejonckheere (52). Er is dit weekend een opendeur voor het grote publiek, in de nieuwbouw.