Pascal en microchirurg Fabrice Dubrulle, die erin slaagde om het oor van Pascal terug aan te hechten.
Volledig scherm
Pascal en microchirurg Fabrice Dubrulle, die erin slaagde om het oor van Pascal terug aan te hechten. © Foto Joyce Mesdag

Operatie geslaagd met hulp van... bloedzuigers

Pascal Defoort (43) uit Bavikhove verloor anderhalve week geleden zijn oor in een bizar ongeluk. Microchirurg Fabrice Dubrulle van AZ Groeninge in Kortrijk slaagde erin om Pascals oor terug aan zijn hoofd te bevestigen. Hij kreeg daarvoor hulp van...bloedzuigers. "Een beetje vies misschien, maar ik ben die man zo dankbaar", zegt Pascal.

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.