De brandweer bij het bedrijf.
Volledig scherm
De brandweer bij het bedrijf. © LSI

Opendeurdagen verdeler houtbewerkingsmachines in gevaar door brand

Op de bedrijvenzone van de Waterven in Heule (Kortrijk) heeft het maandagnacht gebrand in een afvalcontainer in de toonzaal annex werkplaats van de verdeler en installateur van houtbewerkingsmachines Vens & Thiers. De brandschade is miniem, maar door de rookschade dreigen de geplande opendeurdagen in het water te vallen.

0 reacties

 1. Nieuw woonproject eert 100 jaar oude cinemazaal De Gouden Lanteern: “We restaureren de iconische gevel en zoeken de oorspronkelijke lantaarn”
  Kortrijk

  Nieuw woonpro­ject eert 100 jaar oude cinemazaal De Gouden Lanteern: “We restaure­ren de iconische gevel en zoeken de oorspronke­lij­ke lantaarn”

  Gewezen cinemazaal De Gouden Lanteern, later Ciné Orly en cultuurtempel Limelight, is niet meer. Al toont vastgoedontwikkelaar Vitruvi er met een nieuw woonproject respect voor de rijke filmgeschiedenis. Zo wordt de iconisch gevel in de Jan Persijnstraat 6 in ere hersteld. Een oude projector en zitjes worden in het project ingepast. Vitruvi is zelfs op zoek naar de oorspronkelijke lantaarn om die weer aan de voorgevel te kunnen hangen.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af

 2. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt