Het personeel van het Kortrijkse sanitairbedrijf Van Marcke organiseert in het kader van de Warmste Week een grootschalig lasershoot-evenement op de oude Van Marcke-site op de Pottelberg.
Volledig scherm
Het personeel van het Kortrijkse sanitairbedrijf Van Marcke organiseert in het kader van de Warmste Week een grootschalig lasershoot-evenement op de oude Van Marcke-site op de Pottelberg. © Henk Deleu

Ook sanitairspecialist steunt Warmste Week: kom lasershooten tussen baden en douches

Het personeel van het Kortrijkse sanitairbedrijf Van Marcke organiseert in het kader van de Warmste Week een grootschalig lasershoot-evenement op de oude Van Marcke-site op de Pottelberg. Op 19 december kunnen 32 ploegen het tegen elkaar opnemen, terwijl ze zich achter hindernissen als baden en douches verschansen in het magazijn.

0 reacties

 1. Directeur woonzorgcentrum De Ruyschaert blikt terug op dramatisch coronajaar: “Dit jaar kon de paashaas gelukkig wel langskomen”
  PREMIUM
  Marke

  Directeur woonzorg­cen­trum De Ruyschaert blikt terug op dramatisch coronajaar: “Dit jaar kon de paashaas gelukkig wel langskomen”

  Precies een jaar geleden ging het woonzorgcentrum De Ruyschaert in Marke door de grootste nachtmerrie in haar bestaansgeschiedenis. Nog voor de overheid er goed en wel kon op reageren, kreeg het verzorgingscentrum al af te rekenen met het coronavirus. De tol was groot: op korte tijd werd afscheid genomen van bijna 20 bewoners. “Hopelijk maken we dit nooit meer mee.”
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel