Het RVT Pottelberg, aan het kruispunt met de Condédreef.
Volledig scherm
Het RVT Pottelberg, aan het kruispunt met de Condédreef. © RV

Ontdek geheimen van Pottelberg tijdens avondwandeling

KortrijkNu de coronamaatregelen het weer toelaten, houdt vzw Gidsenplus Leiestreek in juli en augustus weer elke donderdag een begeleide wandeling in Kortrijk. Op donderdag 29 juli staat de verrassende Pottelberg op het programma.

 1. Papa Frank en mama Karen vieren met fans WK-brons van Alec Segaert: “Hij zet Lendelede op de wereldkaart”
  PREMIUM
  Lendelede

  Papa Frank en mama Karen vieren met fans WK-brons van Alec Segaert: “Hij zet Lendelede op de wereld­kaart”

  Twee op een rij voor Alec Segaert. Na het EK-goud heeft de Lendeledenaar nu een bronzen medaille behaald in het WK tijdrijden bij de junioren in de wacht gesleept. “Zonder mijn fans had ik het nooit gehaald”, zei de ex-triatleet na zijn knalprestatie en dat hoorden ze in café De Kluisberg in Lendelede maar wat graag. Daar verzamelden dinsdagavond niet alleen zijn trouwe supporters. Ook vader Frank en mama Karen kwamen mee van de feestvreugde genieten.
 2. Festival For Friends komt naar Depart XXL in Kortrijk: “Ticketverkoop loopt goed, dankzij voorspelde mooi weer”
  Kortrijk

  Festival For Friends komt naar Depart XXL in Kortrijk: “Ticketver­koop loopt goed, dankzij voorspelde mooi weer”

  Het evenementenplein Depart XXL ontvangt op zaterdag 25 september Festival For Friends. Er wordt die dag alvast mooi weer voorspeld, met temperaturen tot 23 graden. “Het weer heeft een impact op de ticketverkoop, we zitten al boven de 900. Een opmerkelijke statistiek: van de kopers tot nu zijn 62,6 procent vrouwen en 37,4 procent mannen”, knipoogt mede-oprichter Gaël Agneray.