Een blik op de toekomstige nieuwe residentie, naast de linker-Broeltoren.
Volledig scherm
Een blik op de toekomstige nieuwe residentie, naast de linker-Broeltoren. © Henk Deleu

Nu al kwart van Residentie Broeltoren verkocht: “Prijzen luxeflats starten aan 450.000 euro”

De bouw van Residentie Broelhotel naast de linker-Broeltoren staat op het punt te beginnen. Er zijn nog voor de start van de werken al vijf van de twintig luxeflats verkocht. De prijzen starten aan 450.000 euro, exclusief kosten. “De nieuwe verlaagde Leieboorden trekken aan. Het is er aangenaam vertoeven. Residentie Broeltorens brengt een moderne toets, met veel respect voor de historische omgeving”, zegt Kathleen Dewulf van Global Estate.

1 reactie

 • Carine Verhenne

  3 jaar geleden
  Maddens zou zich beter wat meer bezig houden met sociale huisvesting.
 1. Minister Dalle spreekt met jongeren uit jeugdhulp over nood aan ontspanning: “Vrije tijd is een fundamenteel recht voor elk kind”
  Kortrijk

  Minister Dalle spreekt met jongeren uit jeugdhulp over nood aan ontspan­ning: “Vrije tijd is een fundamen­teel recht voor elk kind”

  Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) bezocht woensdagochtend Euromet. Deze internationale conferentie ontvangt ruim zeventig jongeren uit Europese landen zoals Finland, Engeland en Frankrijk. Die opgroeien in een jeugdhulpvoorziening. Dalle ging er in gesprek met jongeren, over hun nood aan ontspanning. Want de conferentie draait rond vrije tijd.