Nonkel Jef vindt het een zalig initiatief
Volledig scherm
Nonkel Jef vindt het een zalig initiatief © RV

Nonkel Jef is heel blij met kledinglijn van Heulse superfan: “Ierse, Doarse!”

Heule/AntwerpenFan van het eerste uur Matthias Demeyere (32) eert Nonkel Jef met een eigen kledinglijn. De T-shirts en sweaters zijn bedrukt met de leukste uitspraken van Vlaanderens bekendste vloekende boer, zoals ‘Godvernondemiljaardeju’. Nonkel Jef, acteur Ivo Pauwels (82) uit Antwerpen, vindt het fantastisch. Hij stuurde een video, om te tonen dat hij het initiatief van de Heulenaar steunt.

 1. Godvernondemiljaardedju! Vloekende Nonkel Jef krijgt eigen kledinglijn, dankzij Heulse fan: “Acteur Ivo Pauwels is laaiend enthousiast”
  PREMIUM
  Heule/Antwerpen

  Godvernon­de­mil­jaar­ded­ju! Vloekende Nonkel Jef krijgt eigen kleding­lijn, dankzij Heulse fan: “Acteur Ivo Pauwels is laaiend enthousi­ast”

  Superfan Matthias Demeyere (32) eert Vlaanderens bekendste keuterboer Nonkel Jef met een eigen kledinglijn. “De timing is perfect. Alle 175 afleveringen worden momenteel heruitgezonden op VTM en CAZ. Vreemd dat nooit eerder iemand op het idee kwam. Ik ken Nonkel Jef-acteur Ivo Pauwels persoonlijk. Een heel warm man, die erg enthousiast is over mijn kledinglijn”, zegt de Heulenaar.
 2. Vlaskapel siert na 23 jaar weer straatbeeld: fonteinbeeld schittert op Vlasmarkt
  Kortrijk

  Vlaskapel siert na 23 jaar weer straat­beeld: fontein­beeld schittert op Vlasmarkt

  23 jaar nadat de fontein Vlaskapel werd weggenomen uit het winkelwandelgebied in Kortrijk, heeft het beeld een nieuwe plaats gekregen. Het gerestaureerde kunstwerk staat nu op de Vlasmarkt, als link naar de rijke vlasgeschiedenis van Kortrijk. “Zo’n mooi kunstwerk hoort niet thuis in een depot, maar in het straatbeeld. En waar past het beter dan op de Vlasmarkt? Het zal bij Kortrijkzanen heel wat nostalgische gevoelens oproepen”, zegt schepen van Cultuur Axel Ronse (N-VA).
 1. Overbelaste elektriciteitskast brengt wietplantage met 850 plantjes aan het licht: 12 Fransen terechtgesteld
  Aalbeke/Lauwe/Menen/Wevelgem

  Overbelas­te elektrici­teits­kast brengt wietplanta­ge met 850 plantjes aan het licht: 12 Fransen terechtge­steld

  Twaalf Fransen uit de Rijselse regio moeten zich na ruim vijf jaar onderzoek voor de rechtbank in Kortrijk verantwoorden voor hun betrokkenheid bij vier cannabisplantages in Menen, Lauwe (Menen), Wevelgem en Aalbeke (Kortrijk). Slechts vier bekommerden zich om hun proces en kwamen opdagen. Ze riskeren een jaar tot 30 maanden cel, boetes van 8.000 tot 16.000 euro en een verbeurdverklaring van in totaal ruim 300.000 euro.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!