Rechtbank
Volledig scherm
Rechtbank © Henk Deleu

Nog eens 8 maanden cel voor man (69) wegens exhibitionisme

KortrijkEen 69-jarige man uit Kortrijk is nog maar eens veroordeeld voor exhibitionisme. Hij liep in mei en juni vorig jaar naakt rond op het terras van zijn appartement in het centrum van Kortrijk. Deze keer is hij veroordeeld tot 8 maanden effectieve celstraf.

  1. EXCLUSIEF. Sharon (21) combineert sekswerk met job in de horeca: “Een vader die zijn vrouw aan kanker verloor en troost zoekt, dat is heftig”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Sharon (21) combineert sekswerk met job in de horeca: “Een vader die zijn vrouw aan kanker verloor en troost zoekt, dat is heftig”

    Sharon (*) uit Kortrijk ontvangt al sinds haar 18de mannen. Eén keer doet ze haar meeslepende verhaal om de taboesfeer rond sekswerk te helpen doorbreken, waar ook Luk Alloo met zijn nieuw programma ‘Alloo SEXpliciet’ op VTM 2 op inspeelt. “Mannen vinden mijn intiemste plekjes wel, maar ze weten vaak niet hoe er mee om te gaan”, lacht Sharon (21). Een verrassend diepte-interview, over hoe een jongedame met een vaste job in de horeca sekswerkster is in bijberoep.
    Kortrijk