Eventmanager Geert Hoste bij een schuine helling aan de Collegebrug. Een technisch stuk, met mogelijk valpartijen. Veel crossers testen het parcours nu al uit.
Volledig scherm
Eventmanager Geert Hoste bij een schuine helling aan de Collegebrug. Een technisch stuk, met mogelijk valpartijen. Veel crossers testen het parcours nu al uit. © Henk Deleu

Nieuwe topveldrit wordt spektakelstuk in Kortrijk: “Al 4.086 tickets de deur uit”

De A-topveldrit Caps Urban Cross wordt zaterdag een spektakelstuk in Kortrijk. “Er zijn al 4.086 tickets de deur uit, wat een record is voor een nieuwe cyclocross”, zegt Christophe Impens van sportmarketingbureau Golazo. “Er zitten snelle en technische stukken in en er is ook een zware modderige zone”, zegt ex-crosser Erwin Vervecken van Golazo. Niet te missen, voor liefhebbers.

2 reacties

 • Connie Greniers

  2 jaar geleden
  We jammer dat we geen gratis ticket krijgen het is aan ons ze straat Simon Stevinstraat.
 • Erik Anno

  2 jaar geleden
  Da natuur zal zichzelf wel herstellen? Moeten de organisatoren dan de boel niet “herstellen” zoals die van de rally?
 1. Tot 40 doden tijdens kerst in AZ Groeninge, nu geen enkele coronapatiënt meer: “Laat jullie vaccineren, het wérkt”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Tot 40 doden tijdens kerst in AZ Groeninge, nu geen enkele coronapa­tiënt meer: “Laat jullie vaccineren, het wérkt”

  De besmettingen stijgen fors, maar zónder extra opnames voorlopig. Meer nog: in AZ Groeninge in Kortrijk liggen geen coronapatiënten meer. Een wereld van verschil met de kerstperiode eind 2020, toen er in het ziekenhuis in tien dagen tot veertig coronadoden te betreuren waren. “Haal jullie prikjes, want de vaccins missen hun effect niet”, zegt Fabienne Van Meerhaeghe (50), die hoofdverpleegkundige was op de corona-afdeling.