Eventmanager Geert Hoste bij een schuine helling aan de Collegebrug. Een technisch stuk, met mogelijk valpartijen. Veel crossers testen het parcours nu al uit.
Volledig scherm
Eventmanager Geert Hoste bij een schuine helling aan de Collegebrug. Een technisch stuk, met mogelijk valpartijen. Veel crossers testen het parcours nu al uit. © Henk Deleu

Nieuwe topveldrit wordt spektakelstuk in Kortrijk: “Al 4.086 tickets de deur uit”

De A-topveldrit Caps Urban Cross wordt zaterdag een spektakelstuk in Kortrijk. “Er zijn al 4.086 tickets de deur uit, wat een record is voor een nieuwe cyclocross”, zegt Christophe Impens van sportmarketingbureau Golazo. “Er zitten snelle en technische stukken in en er is ook een zware modderige zone”, zegt ex-crosser Erwin Vervecken van Golazo. Niet te missen, voor liefhebbers.

2 reacties

 • Connie Greniers

  3 jaar geleden
  We jammer dat we geen gratis ticket krijgen het is aan ons ze straat Simon Stevinstraat.
 • Erik Anno

  3 jaar geleden
  Da natuur zal zichzelf wel herstellen? Moeten de organisatoren dan de boel niet “herstellen” zoals die van de rally?
 1. Acht opvallende woningen maken kans op Architectuurprijs Kortrijk: ontdek ze hier
  Kortrijk

  Acht opvallende woningen maken kans op Architec­tuur­prijs Kortrijk: ontdek ze hier

  Er zijn uit 38 ingestuurde projecten acht woningen genomineerd voor de Architectuurprijs Kortrijk. Met zowel waardevolle erfgoedpanden die een nieuw leven kregen als opmerkelijke renovatie- en nieuwbouwprojecten. “We moedigen zo kwaliteitsvolle architectuur aan. Goede architectuur maakt én onze stad mooier én mensen gelukkiger. We belonen met deze prijs bouwheren met durf en architecten met lef”, zegt schepen van Bouwen en Stadsvernieuwing Wout Maddens (Team Burgemeester). We stellen de acht genomineerde panden even aan u voor.