Eventmanager Geert Hoste bij een schuine helling aan de Collegebrug. Een technisch stuk, met mogelijk valpartijen. Veel crossers testen het parcours nu al uit.
Volledig scherm
Eventmanager Geert Hoste bij een schuine helling aan de Collegebrug. Een technisch stuk, met mogelijk valpartijen. Veel crossers testen het parcours nu al uit. © Henk Deleu

Nieuwe topveldrit wordt spektakelstuk in Kortrijk: “Al 4.086 tickets de deur uit”

De A-topveldrit Caps Urban Cross wordt zaterdag een spektakelstuk in Kortrijk. “Er zijn al 4.086 tickets de deur uit, wat een record is voor een nieuwe cyclocross”, zegt Christophe Impens van sportmarketingbureau Golazo. “Er zitten snelle en technische stukken in en er is ook een zware modderige zone”, zegt ex-crosser Erwin Vervecken van Golazo. Niet te missen, voor liefhebbers.

2 reacties

 • Connie Greniers

  2 jaar geleden
  We jammer dat we geen gratis ticket krijgen het is aan ons ze straat Simon Stevinstraat.
 • Erik Anno

  2 jaar geleden
  Da natuur zal zichzelf wel herstellen? Moeten de organisatoren dan de boel niet “herstellen” zoals die van de rally?
 1. Geen veroordeelde extremisten meer op eerste rij 11 juliviering in Kortrijk: “We zorgen voor correcte setting”
  Kortrijk

  Geen veroordeel­de extremis­ten meer op eerste rij 11 julivie­ring in Kortrijk: “We zorgen voor correcte setting”

  De Leiefeesten rond de Vlaamse feestdag schakelen een versnelling hoger. Er zal meer beleving zijn, maar alle ogen zijn ook gericht op de officiële plechtigheid op de Groeningekouter, aan het beeld de Maagd van Vlaanderen. Waar de aanwezigheid van Aurélien Verhassel vorig jaar viroloog Marc Van Ranst in de gordijnen joeg. De Franse extremist zat toen gewoon op de eerste rij, in de buurt van minister-president Jan Jambon. Dat zal deze keer niet meer mogelijk zijn.