Het rode shirt voor thuiswedstrijden.
Volledig scherm
Het rode shirt voor thuiswedstrijden. © KVK

Nieuwe KVK-shirts vieren 120 jaar voetbal in Kortrijk

KortrijkKortrijk viert 120 jaar voetbal, nadat in 1901 SC Courtraisien gesticht werd. KV Kortrijk bestaat 50 jaar, nadat in 1971 Stade Kortrijk en Koninklijke Kortrijk Sport samengingen. Om het dubbele jubileum in de kijker te zetten, lanceert KVK nieuwe shirts met de start van een nieuw seizoen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.