Lichtgevende mannetjes, aan de verlaagde Leieboorden bij bruine kroeg ‘t Fonteintje.
Volledig scherm
Lichtgevende mannetjes, aan de verlaagde Leieboorden bij bruine kroeg ‘t Fonteintje. © Verstraete

Nieuwe kerstverlichting floept vrijdag om 18 uur aan: “Overal feest!”

De stad pompte 998.000 euro in 480.600 nieuwe kerstlampjes, voor een periode tot en met de eindejaarsperiode in 2023-2024. De kerstlampen hangen niet enkel in het centrum van Kortrijk, maar in alle deelgemeenten. Ze floepen op vrijdag 29 november om 18 uur aan. De mensen zijn benieuwd naar het resultaat.

0 reacties

  1. De 7 favoriete eetadressen van barbecuechef Peter De Clercq: “Hier beleef je rond het vuur écht het outdoor-gevoel in de zomer”
    PREMIUM

    De 7 favoriete eetadres­sen van barbecue­chef Peter De Clercq: “Hier beleef je rond het vuur écht het out­door-ge­voel in de zomer”

    Voormalig wereldkampioen in barbecue Peter De Clercq heeft - niet zo onverwacht - een voorkeur voor licht rokerige toetsen in zijn gerechten. “In dit restaurant gaan ze op een rebelse manier om met barbecue, zo at ik er bijvoorbeeld een langoustine op de grill. Heerlijk.” Waar snuift hij dat outdoor-gevoel het liefst op als hij niet bezig is met restaurant Elckerlijc of zijn winkel Soto? Hij deelt zijn favoriete eetadressen in Marke, Koksijde en (Knokke)-Heist.