“Het aantal klassen dat in quarantaine moet, blijft maar stijgen”, zegt directeur Tim Claeys. “Het probleem is het grootst op de Campus Wetenschap & Groen, waar de helft van de klassen in quarantaine zit. Maar ook de andere Campus Techniek & Design blijft niet gespaard.”
Volledig scherm
“Het aantal klassen dat in quarantaine moet, blijft maar stijgen”, zegt directeur Tim Claeys. “Het probleem is het grootst op de Campus Wetenschap & Groen, waar de helft van de klassen in quarantaine zit. Maar ook de andere Campus Techniek & Design blijft niet gespaard.” © RV en AHK

Na Don Boscocollege en lyceum OLV van Vlaanderen schakelt ook PTI Kortrijk over op afstandsonderwijs: “Vooral praktijkvakken zijn niet evident”

kortrijkNa het Don Boscocollege in Marke en het lyceum Onze-Lieve-Vrouw van Vlaanderen schakelt nu ook het PTI Kortrijk volledig over naar afstandsonderwijs. “Vooral organisatorisch krijgen we het niet meer geregeld”, zegt directeur Tim Claeys. “Het is ook niet de bedoeling dat we meerdere klassen samen zetten in studiezalen omdat we onvoldoende leerkrachten hebben.”

  1. Eindrondes nationaal en provinciaal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke
    Voetbal eindronden

    Eindrondes nationaal en provinci­aal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke

    De plaatsjes voor het provinciaal voetbal voor volgend seizoen geraken stilaan ingevuld. In de provinciale reeksen is men aan de finales per reeks toe en voor sommige teams kon er al klare wijn - lees promotie - geschonken worden. Wel blijft het voor heel wat provinciale ploegen nog uitkijken naar SV Rumbeke, dat op het veld van ASV Geel voor een beslissende match staat om de deur naar het nationaal voetbal in te beuken en dat zou meteen voor nog een extra stijger in de provinciale reeksen kunnen zorgen.