Pink Room tijdens een eerder optreden in The Pit's. De concertzaal van de muziektempel op de hoek van de Sint-Rochuslaan en Wagenmakersstraat is nog te klein, met de huidige coronamaatregelen, dus houdt The Pit's nu optredens bij Bolwerk in de Spinnerijstraat 105.
Volledig scherm
Pink Room tijdens een eerder optreden in The Pit's. De concertzaal van de muziektempel op de hoek van de Sint-Rochuslaan en Wagenmakersstraat is nog te klein, met de huidige coronamaatregelen, dus houdt The Pit's nu optredens bij Bolwerk in de Spinnerijstraat 105. © Stephan Vercaemer

Muziektempel The Pit’s houdt optredens bij Bolwerk

KortrijkThe Pit’s overleeft de coronacrisis al improviserend. Zo houdt Bang Zoom Noise Produktions, de vzw achter de legendarische muziektempel in Kortrijk, komende vrijdag optredens in de culturele vrijhaven Bolwerk. Headliner daar is Pink Room, met noisepunk garagethrash uit Gent. 

  1. Zwitsers toplabel ontdekt Kortrijks talent dj DJones: “Opstapje naar internationale doorbraak”
    Kortrijk

    Zwitsers toplabel ontdekt Kortrijks talent dj DJones: “Opstapje naar internatio­na­le doorbraak”

    Jonas Nuttin (17) uit Kortrijk wacht mogelijk een mooie carrière als dj DJones, nu het Zwitsers label Enormous Vision met Need You zijn nieuwste single uitgebracht heeft. Het nummer is ook opgepikt door de Zuid-Afrikaanse en Zwitserse topdj Nora En Pure. “Jonas is een topper, we geloven met zijn allen keihard in hem”, zegt Dieter De Clercq van Café 56 in de uitgaansbuurt.