Miss Grace Benelux finaliste Valentine Besard verkoopt roze snoepjes voor Think Pink en herdenkt zo ook Steffie Vermaut (rechts), het meisje dat in 2013 haar tong uitstak voor de Kom Op Tegen Kanker campagne toen
Volledig scherm
PREMIUM
Miss Grace Benelux finaliste Valentine Besard verkoopt roze snoepjes voor Think Pink en herdenkt zo ook Steffie Vermaut (rechts), het meisje dat in 2013 haar tong uitstak voor de Kom Op Tegen Kanker campagne toen © RV

Miss Grace Benelux finaliste Valentine herdenkt aan kanker overleden Steffie (9) met snoepjesverkoop voor Think Pink: “We vergeten haar nooit”

Heule/Gullegem/KortrijkOp 28 maart 2015 overleed Steffie Vermaut (9) uit Heule aan de gevolgen van kanker. “Zo jong een vriendin verliezen, het blijft voor altijd in ons hoofd hangen”, zegt Valentine Besard (16) uit Gullegem. De Miss Grace Benelux finaliste verkoopt nu zakjes snoep, ook om Steffie te herdenken. De opbrengst gaat integraal naar borstkankerorganisatie Think Pink.

 1. Coronacijfers in drie weken tijd verviervoudigd in Zuid-West-Vlaanderen
  Zuid-West-Vlaanderen

  Coronacij­fers in drie weken tijd verviervou­digd in Zuid-West-Vlaanderen

  De coronacijfers stijgen ook in Zuid-West-Vlaanderen snel. Er waren tijdens de week van dinsdag 14 tot en met maandag 20 juni 809 positieve gevallen. Dat is meer dan een verviervoudiging in drie weken tijd. “Want eind mei zaten we nog met een weekcijfer van 189”, zegt Kortrijks schepen Philippe De Coene (Vooruit), voorzitter van de welzijnsvereniging W13. Wat waakzamer zijn is slim, maar overschakelen naar code oranje is nu zeker niet aan de orde.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.