Louise Nulens, poserend aan fontein De Golf op het Schouwburgplein
Volledig scherm
Louise Nulens, poserend aan fontein De Golf op het Schouwburgplein © Henk Deleu

Miss België kandidate Louise (21) valt 40 kilogram af en geeft nu sportlessen: opbrengst naar strijd tegen kinderarmoede

KortrijkLouise Nulens (21) uit Heule wint na vijf jaar de strijd tegen overgewicht. De goedlachse jongedame viel 40 kilogram af en hoopt om jongeren te inspireren. “Je moet niet perfect zijn om ver te raken in het leven, als je maar gelooft in jezelf”, zegt de finaliste van Miss West-Vlaanderen. Ze pakt vanaf woensdag met sportlessen uit. Gratis, maar wie dat wenst, kan een zelf te bepalen bedrag schenken aan Pelicano. Dat is een stichting tegen kinderarmoede.

 1. Van bootvluchteling tot chef: Trung Hoang opent straks brasserie aan Izegems kasteel Blauwhuis: “Ik ga voor niet-alledaagse smaakcombinaties”
  PREMIUM
  Izegem

  Van bootvluch­te­ling tot chef: Trung Hoang opent straks brasserie aan Izegems kasteel Blauwhuis: “Ik ga voor niet-alledaagse smaakcombi­na­ties”

  Hij werd geboren op een boot nadat zijn ouders Vietnam ontvluchtten. Hij reisde de wereld rond en roerde in de potten in verschillende sterrenrestaurants in Parijs en Brussel. Maar nu ruilt chef Trung Hoang (42) uit Kortrijk dat internationale toneel in voor een culinair avontuur in Izegem. Hij verzamelde een ervaren team rond zich om van het Koetshuis bij kasteel Blauwhuis een gastrobar van formaat te maken.
 2. Izegem na thriller voorbij Kortrijk naar volgende bekerronde
  HANDBAL BEKER VAN BELGIË

  Izegem na thriller voorbij Kortrijk naar volgende bekerronde

  De eerste wedstrijd na acht maand onderbreking werd voor Apolloon Kortrijk en HC Izegem meteen een klepper van formaat. In de eerste ronde van de Beker van België stonden beide eerstenationalers tegenover elkaar. In een uitermate sfeervolle Lange Munte ging Izegem met het kleinste verschil en de zege lopen: na een uur wees het scorebord 19-20 aan en zo mogen de Izegemnaars na ‘de swarming derby’ naar de volgende bekerronde.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.