Het nieuwe seizoen werd donderdagnamiddag voorgesteld, samen met schepen Stephanie Demeyer en de vrijwilligers
Volledig scherm
Het nieuwe seizoen werd donderdagnamiddag voorgesteld, samen met schepen Stephanie Demeyer en de vrijwilligers © stad Kortrijk

Minigolf in Astridpark mikt op 6.000 bezoekers

KortrijkHet minigolfterrein in het Astridpark is klaar voor een nieuw seizoen, vanaf zaterdag 2 april. De stad pakt met acties uit. Zo mogen op moeder- en vaderdag respectievelijk de mama’s en/of papa’s gratis spelen. Bedrijven en scholen uit de wijken Pius en Overleie krijgen een uitnoding om te golfen. Zo wil de stad 6.000 bezoekers halen. De vorige seizoenen waren er dat zo’n 5.000. 

 1. ASSISEN. De amper 18-jarige Agaverdi wilde snel geld verdienen met een ripdeal, maar bekocht dat met z'n leven: “Iets in hem zei dat hij het moest doen”
  PREMIUM
  Roeselare/Menen

  ASSISEN. De amper 18-jarige Agaverdi wilde snel geld verdienen met een ripdeal, maar bekocht dat met z'n leven: “Iets in hem zei dat hij het moest doen”

  Vrienden en familie omschreven hem als een rustige jongen en z’n bazen als een goede werkkracht. Agaverdi Mahmudov (18) had alles om het te maken, maar toch liet de Menenaar zich verleiden tot het plegen van een ripdeal. “Door de invloed van een slechte vriend”, meende zijn vriendin. Agaverdi werd uiteindelijk met één kogel om het leven gebracht door Sacha Brunessaux (23) uit Roeselare. Een ongeval, zoals die laatste zelf beweert, of een doodslag? Dat moet deze week duidelijk worden in het Brugse assisenhof na een onderbreking door een wrakingsverzoek.
  Menen, Roeselare