Miep Lambrecht (links) voelt zich gesterkt door de grote opkomst afgelopen zondag op een betogingsmars in Brussel (beeld rechts), om nu komende zaterdag in Kortrijk haar koffieklets op de verlaagde Leieboorden te houden
Volledig scherm
PREMIUM
Miep Lambrecht (links) voelt zich gesterkt door de grote opkomst afgelopen zondag op een betogingsmars in Brussel (beeld rechts), om nu komende zaterdag in Kortrijk haar koffieklets op de verlaagde Leieboorden te houden © Peter Lanssens/Dieter Nijs

Miep (44) houdt koffieklets rond coronabeleid: “We willen gelijke behandeling van iedereen, met of zonder prik”

KortrijkMiep Lambrecht nodigt iedereen op zaterdag 27 november op ‘Koffie drinken aan de verlaagde Leieboorden’ in Kortrijk uit. Niét om te rellen, wél om te discussiëren over het federaal coronabeleid. “Want het ís voer voor discussie. Zo zijn we met veel gelijkgestemden die het Covid Safe Ticket discriminerend vinden. Dat merkte ik ook op de betogingsmars afgelopen zondag in Brussel.”

  1. Beschermd monument uit 1890 wordt eerste limehome hotel van België: “Ruime kamers met kitchenette staan centraal, een lobby is er niet”
    PREMIUM
    Kortrijk

    Beschermd monument uit 1890 wordt eerste limehome hotel van België: “Ruime kamers met kitchenet­te staan centraal, een lobby is er niet”

    Een beschermd monument nabij de Gentpoort in Kortrijk wordt het eerste limehome hotel van ons land. De werken vatten dit jaar al aan. “Het herenhuis staat al enkele jaren leeg, maar het is een oerdegelijk gebouw en het is perfect te restaureren. We hebben ervaring met erfgoed, we laten het in ere herstellen”, zegt Valéry De Vos van Alphastone Investments.