De bewuste strafschopfase: Michiel Jonckheere wordt (foutief?) onderuit gehaald door Standard-doelman Arnaud Bodart.
Volledig scherm
De bewuste strafschopfase: Michiel Jonckheere wordt (foutief?) onderuit gehaald door Standard-doelman Arnaud Bodart. © Belga

Michiel Jonckheere en heel KV Kortrijk boos na discutabele penaltyfase: “We worden een punt afgepakt”

Twee mannen van de kust: Michiel Jonckheere, eerder negen jaar bij KV Oostende, nu voetballer bij KV Kortrijk, en Jan Boterberg, woonachtig in Oostende, scheidsrechter met dienst in de wedstrijd Standard-KV Kortrijk. Ze waren betrokken in de initiële fase van het duel. Jonckheere werd onderuit gehaald door Standard-doelman Bodart en Boterberg gaf hem een gele kaart voor een Schwalbe en legde de bal dus niet op de stip om de gelijkmaker te laten scoren.

 1. Liocare verlaagt werkdruk in woonzorgcentra: “Studenten zorg- en verpleegkunde vinden op nieuw platform vlot de weg naar rusthuizen”
  Kortrijk

  Liocare verlaagt werkdruk in woonzorg­cen­tra: “Studenten zorg- en verpleeg­kun­de vinden op nieuw platform vlot de weg naar rusthuizen”

  Interessant initiatief van Kortrijkzaan Mathieu Nijs (21). De student Netwerkeconomie aan de hogeschool West-Vlaanderen (Howest) sleutelt aan Liocare: een platform om studenten zorg- en verpleegkunde aan woonzorgcentra te koppelen. “We focussen ons op woonzorgcentra, want ze hebben het moeilijk om personeel te vinden. Ze willen hun poules van studenten uitbreiden.”
 1. Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"
  Play
  Missie Callcenter

  Celine Van Ouytsel (24) had nog nooit een relatie: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets mis"

 2. Zo vraag je een compensatie voor je zonnepanelen aan
  Play
  Uitgelegd

  Zo vraag je een compensa­tie voor je zonnepane­len aan