Nicolas Beaussillon, CEO van eigenaar Wereldhave Belgium, kwam tekst en uitleg geven bij de toekomstplannen voor het Ring Shopping Centrum.  Op deze plaats wordt een evenementenplein gerealiseerd, dat eventueel ook door externen gebruikt zal kunnen worden.
Volledig scherm
Nicolas Beaussillon, CEO van eigenaar Wereldhave Belgium, kwam tekst en uitleg geven bij de toekomstplannen voor het Ring Shopping Centrum. Op deze plaats wordt een evenementenplein gerealiseerd, dat eventueel ook door externen gebruikt zal kunnen worden. © Henk Deleu

Metamorfose Ring Shopping gestart: nieuwe en hogere gevel mét ramen, evenementenplein, meer horeca en versmarkt

kortrijkDe werken die Ring Shopping Kortrijk klaar moeten maken voor de toekomst, zijn gestart. Het winkelcentrum krijgt een nieuwe en hogere gevel, en dankzij ramen zal je er meteen zicht krijgen op het aanbod binnen. Er komt extra horeca, met terrassen, en een evenementenplein. “En we pakken uit met een versmarkt, met vers brood, vlees, vis en groenten” zegt manager Brenda Lombary.

  1. HELPENDE HANDEN. Ruiseledenaar Peter bakt gratis frietjes voor duizend slachtoffers van wateroverlast: “Velen konden voor het eerst in een week eens iets warms eten”
    Ruiselede / Tielt / Heule

    HELPENDE HANDEN. Ruiselede­naar Peter bakt gratis frietjes voor duizend slachtof­fers van waterover­last: “Velen konden voor het eerst in een week eens iets warms eten”

    Peter Mauws (43) van frituur Tivoli in Ruiselede heeft zijn hart laten spreken en deelde donderdagavond met twee vrienden gratis frietjes en frikandellen uit aan de inwoners van Pepinster en Verviers. Bijna tien dagen na de zware overlast ziet het gebied er nog steeds uit als een oorlogszone. “Veel inwoners hebben in een week tijd nauwelijks de kans gehad om iets warms te eten. Hun dankbaarheid was enorm. Dit vergeet ik nooit”, zegt Peter.