De politie van de zone RIHO zette meteen de achtervolging in en kreeg daarna hulp van de zones Vlas en Moeskroen en van de wegpolitie Kortrijk.
Volledig scherm
De politie van de zone RIHO zette meteen de achtervolging in en kreeg daarna hulp van de zones Vlas en Moeskroen en van de wegpolitie Kortrijk. © Hans Verbeke

“Met een band minder raasden ze met 190 per uur over de E403”: Vier inbrekers gearresteerd na dolle achtervolging

Roeselare / Kortrijk / MoeskroenNa een spectaculaire achtervolging van een 30-tal kilometer heeft de politie zaterdagochtend vier van vijf Franse inbrekers kunnen klissen. De daders werden betrapt bij een inbraak in Roeselare. Tijdens een dollemansrit via de E403, die Kortrijk passeerde, werden snelheden tot 200 kilometer per uur gehaald. Pas in Moeskroen kwam de auto tot stilstand, maar nog gaven niet alle inbrekers zich gewonnen. 

  1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
    Livios

    Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

    Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.