Mercedes die werd binnengebracht in garage vat plots vuur.
Volledig scherm
Mercedes die werd binnengebracht in garage vat plots vuur. © Alexander Haezebrouck

Mercedes die werd binnengebracht in garage
vat plots vuur

Een Mercedes die was binnengebracht in garage Gistelinck langs de Ringlaan in Heule, vatte plots vuur. Medewerkers van de garage moesten de auto met een heftruck naar buiten brengen waar de brandweer de auto bluste. 

 1. Supervrijwilliger in coronatijden roept studenten op: “Niet feesten en onnozelaar uithangen, drama dreigt in ziekenhuizen en rusthuizen”
  Kortrijk

  Supervrij­wil­li­ger in coronatij­den roept studenten op: “Niet feesten en onnozelaar uithangen, drama dreigt in ziekenhui­zen en rusthuizen”

  Jean-Philippe Vrijghem (20) richt zich in een opmerkelijk filmpje tot studenten. Daarin roept hij hen op de maatregelen te volgen. “Het is nu niet gepast om te feesten en de onnozelaar uit te hangen”, zegt hij. De supervrijwilliger, die de voorbije maanden al heel wat acties hield in coronatijden, maakte het filmpje na een bezoek aan AZ Groeninge. “Er dreigt een drama en dat terwijl de zorgkundigen al maanden op automatische piloot werken. Ze zijn oververmoeid. Wat van ons gevraagd wordt, is niets in vergelijking met wat zij elke dag doen, ook in rusthuizen.”
 1. Peter (32) opent 11 spaghettiresto’s en plant dit jaar nóg 3 vestigingen van Bavet: “Blij dat ik nummer 2 van de wereld ben”
  PREMIUM
  Koksijde/Gent

  Peter (32) opent 11 spaghettiresto’s en plant dit jaar nóg 3 vestigin­gen van Bavet: “Blij dat ik nummer 2 van de wereld ben”

  Een straf verhaal van succesvol ondernemen, overgoten met spaghettisaus. Peter Van Praet (32) heeft in vijf jaar al elf restaurants van Bavet geopend: tien in België en eentje in Nederland. En dit jaar, in crisistijden, volgen er nóg eens drie. Zijn geheimen? Tien toppings en sauzen. Karaktervolle panden. En een community-gevoel bij zijn klanten. “Ik ben heel blij dat ik de tweede beste spaghettimaker van de wereld ben.” Want aan nummer één kan volgens Peter echt niemand tippen.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement