Gino Kesteloot, met zijn nieuwe Kortrijk Drumt tattoo op zijn rechter onderarm
Volledig scherm
Gino Kesteloot, met zijn nieuwe Kortrijk Drumt tattoo op zijn rechter onderarm © Tattoo Mike

Meester-drummer Gino Kesteloot promoot Kortrijk Drumt tour met nieuwe tatoeage, gezet door Tattoo Mike

KortrijkDe 2022 tour van het spektakel Kortrijk Drumt komt er stilaan aan. Om dat in de kijker te zetten, liet meester-drummer Gino Kesteloot een nieuwe Kortrijk Drumt-tattoo zetten. Deze keer is dat een ventje met twee drumstokjes. Je kan er ook een hartslag in zien. “Om mijn passie voor Kortrijk Drumt weer te geven, we zijn met alle drummers klaar om er een lap op te geven”, zegt Gino.

 1. Expert Filip Dewaele na studie over discriminatie Marokkaanse namen in Kortrijk: “Praktijktests lossen problemen op huurmarkt niet op”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Expert Filip Dewaele na studie over discrimina­tie Marokkaan­se namen in Kortrijk: “Praktijk­tests lossen problemen op huurmarkt niet op”

  “We hebben niks tegen praktijktesten, maar ik betwijfel of ze iets oplossen”, zegt huurexpert Filip Dewaele van Dewaele Vastgoedgroep uit Izegem nadat de stad Kortrijk een studie liet uitvoeren naar discriminatie op de huurmarkt. “Wij hanteren objectieve criteria om elke huurder aan het juiste pand te proberen helpen. Een veel groter probleem is het te beperkte aanbod op de private huurmarkt.”
 2. ASSISEN BRUGGE. 11-jarig dochtertje van Mihael (37) weet dat haar vader vermoord werd: “Ze is heel kwaad op die drie mannen”
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN BRUGGE. 11-jarig dochtertje van Mihael (37) weet dat haar vader vermoord werd: “Ze is heel kwaad op die drie mannen”

  Op het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke zijn donderdag vrienden en familie van slachtoffer Mihael Parrent (37) komen getuigen. Ze beschreven de Oostendenaar als een zorgzame man en vader, maar gingen ook z’n problemen niet uit de weg. De kennissen van Alain Deltrude (48) en Julien Butera (33) probeerden vooral het slechte beeld van beide beschuldigden te nuanceren. Herlees alle gebeurtenissen nog eens hieronder.