Het team van Hummingbirds
Volledig scherm
Het team van Hummingbirds © Hummingbirds

Marketingbureau Hummingbirds ziet omzet fors stijgen: “Lokale KMO’s storten zich door coronacrisis op digitale markt”

KortrijkHet Kortrijkse marketing- en reclamebureau Hummingbirds zag in 2020 in volle coronacrisis de omzet met 23 procent stijgen. Omdat lokale KMO’s door de crisis het geweer van schouder veranderen en op de digitale kar springen.

 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 2. Van circus over hondenzwemming tot fijne muziekfestivals: vijf weekendtips in Zuid-West-Vlaanderen
  PREMIUM
  Kortrijk/Roeselare/Sint-Baafs-Vijve/Aalbeke/Gits

  Van circus over hondenzwem­ming tot fijne muziekfes­ti­vals: vijf weekend­tips in Zuid-West-Vlaanderen

  De tijd van grote evenementen is voor even voorbij, nu de festivalzomer al een leuke herinnering is en het nog wachten is op kleppers rond bijvoorbeeld Halloween, de Sint en de eindejaarsperiode. Dat betekent niet dat er tijdens het weekend van vrijdag 7 tot en met zondag 9 oktober niets te beleven valt in Zuid-West-Vlaanderen. Wel integendeel: het aanbod is verrassend breed met cultuur, muziek, eeuwenoude folklore en animatie voor dames. Een overzicht.