Mariska Callens, bij haar traiteurzaak Mamma Mia in Kortrijk. Van de toekomstige saladebar Odette Saladette in Waregem bestaan nog geen beelden. Dat is voor later
Volledig scherm
Mariska Callens, bij haar traiteurzaak Mamma Mia in Kortrijk. Van de toekomstige saladebar Odette Saladette in Waregem bestaan nog geen beelden. Dat is voor later © Henk Deleu

Mariska (50) neemt afscheid van traiteurzaak Mamma Mia om met Odette Saladette droom na te jagen: “Ik hou als groentenfreak immens van salades”

Kortrijk/WaregemMariska Callens neemt afscheid van haar bekende traiteurzaak Mamma Mia in Kortrijk. Om in Waregem na de zomer Odette Saladette te openen. “Ik wil nog één keer een andere toer opgaan. Ik zoek een overnemer voor Mamma Mia. Er is al interesse. Want veel ondernemers zitten nooit stil.”

  1. Sportles van Miss West-Vlaanderen-kandidate Louise (21) brengt 300 euro tegen kinderarmoede op
    Kortrijk

    Sportles van Miss West-Vlaanderen-kandidate Louise (21) brengt 300 euro tegen kinderar­moe­de op

    Louise Nulens (21) uit Heule, finaliste van Miss West-Vlaanderen, leidde woensdagavond een gratis sportles onder de Ronde van Vlaanderenbrug in Kortrijk in goeie banen. Haar initiatief lokte zo’n zestig deelnemers. Die mochten zonder verplichting een vrij te bepalen bedrag aan Pelicano, een stichting tegen kinderarmoede, schenken. “Het was een superleuke en geslaagde editie, er is 300 euro ingezameld, waarvoor dank”, vertelt Louise Nulens.