Politiezone Vlas (Kortrijk, Kuurne, Lendelede) kon de man arresteren.
Volledig scherm
Politiezone Vlas (Kortrijk, Kuurne, Lendelede) kon de man arresteren. © Alexander Haezebrouck

Man valt willekeurig voetgangers aan met een balk in Kortrijk: drie gewonden

Een man heeft vrijdagavond in het centrum van Kortrijk mensen aangevallen met een houten stok of balk. Hij sloeg willekeurige voorbijgangers op het hoofd en maakte daarbij drie slachtoffers. 

1 reactie

 • gustaaf Van Bever

  2 jaar geleden
  Geestesziek?? Wat loopt die hier dan vrij te doen? Elke crimineel is in principe geestesziek toch? En of je nu een tik krijgt van zo iemand of een " normaal" iemand, als slachtoffer maakt dat geen verschil in pijn ...
 1. Gepland pompstation bedreigt groen plein, buurt houdt petitie: “Jammer om met klimaatopwarming stukjes natuur op te geven”
  Kortrijk

  Gepland pompstati­on bedreigt groen plein, buurt houdt petitie: “Jammer om met klimaatop­war­ming stukjes natuur op te geven”

  Een gepland pompgebouw aan het einde van de Goedendaglaan in Kortrijk zet kwaad bloed. Bewoners uit de wijk vrezen dat het pompgebouw een groot deel van een groen pleintje zal inpalmen en vragen Aquafin in een petitie om een alternatieve locatie te zoeken. Volgens Aquafin is dat niet nodig. Er loopt een bouwaanvraag. Het stadsbestuur van Kortrijk moet hierin adviseren.
 2. “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuisjes van decorbouwers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten
  PREMIUM
  Lommel/Balen/Vlaanderen

  “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuis­jes van decorbou­wers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten

  De coronacrisis brak uit. Met zijn twee zaten ze op een zak cement. Een glas cava in de hand, maar niet om te vieren. Integendeel. Een brainstorm op een zakelijk leven of dood... En toen besloten ze om de sprong te wagen. Het bouwen van unieke speelhuisjes die volledig meegaan in de beleving van kinderen. Eye-Opener Decors werd een schot in de roos. Tegenwoordig richten ze zelfs tuincentra of andere ruimtes in, hebben ze een contract met Plopsaland en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen gaan decoreren. En binnenkort volgt de lancering van de enige echte Eye-Opener Treehouse. Siemon Ariens (31) en Lars van den Dungen (26) weten het ondertussen zelf ook: “Never waste a good crisis.”
 1. Dieter (34) maakte 16 jaar geleden bomaanslagen in Sharm-el-Sheikh mee: “Al die mensen met afgerukte ledematen, ik vergeet dat nooit”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Dieter (34) maakte 16 jaar geleden bomaansla­gen in Sharm-el-Sheikh mee: “Al die mensen met afgerukte ledematen, ik vergeet dat nooit”

  Sharm-el-Sheikh werd op 23 juli 2005 – dag op dag zestien jaar geleden – door zelfmoordaanslagen van Al Qaida getroffen. Er vielen toen 88 doden in de populaire Egyptische badplaats. Dieter De Clercq was in Sharm-el-Sheikh toen de islamitische terroristen toesloegen. “Krijsende mensen, de assen die na de explosies naar beneden dwarrelden, het was echt niet normaal”, vertelt hij.