M.D. reed zowat 100 per uur in zone 30.
Volledig scherm
M.D. reed zowat 100 per uur in zone 30. © RV

Man snelt verbalisanten voorbij en rijdt 100 km/uur in zone 30

Een 23-jarige man uit Wevelgem mag van de politierechter bijna drie maanden niet met de auto rijden omdat hij als een wildeman door achtereenvolgens de zone 50 en zelfs de zone 30 raasde. De man had ook gedronken, iets waarvoor hij nog geen jaar voordien ook al was veroordeeld.

0 reacties

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Groen en vernieuwd winkelwandelgebied, verdere verlaging Leieboorden, 100 hectare extra bos...: maakt Kortrijk grootse plannen waar?
    PREMIUM
    Kortrijk

    BELOOFD IS BELOOFD. Groen en vernieuwd winkelwan­del­ge­bied, verdere verlaging Leieboor­den, 100 hectare extra bos...: maakt Kortrijk grootse plannen waar?

    De beleidsperiode van uw stadsbestuur is na goed drie jaar ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de in 2018 gestelde prioriteiten? We selecteren tien beloftes en zoeken uit wat er al gerealiseerd is en nog op de plank ligt. Vandaag: centrumstad Kortrijk met ambitieuze plannen zoals 100 hectare extra bos, een groener en opgefrist winkelwandelgebied, de verdere verlaging van de Leieboorden en een nieuw muziekfestival. Een stand van zaken.