Febe Vandewalle (26) uit Kortrijk geloofde haar ogen niet toen ze via Snapchat een pervers voorstel gestuurd kreeg.
Volledig scherm
Febe Vandewalle (26) uit Kortrijk geloofde haar ogen niet toen ze via Snapchat een pervers voorstel gestuurd kreeg. © RV/archief

Man die seks wou met 4-jarig meisje dan toch niet aangehouden, wel vrij onder voorwaarden

Kortrijk/DadizeleDe 21-jarige man uit Dadizele die een jonge mama had gevraagd of hij seks mocht hebben met haar dochtertje van 4, zit dan toch niet in de cel. De onderzoeksrechter liet hem gaan na verhoor. De twintiger mag geen contact meer zoeken met de jonge mama.

 1. KVK-aanvoerder Kristof D’Haene is opnieuw topfit: “Ons doel is om zo hoog mogelijk te eindigen en vooral uit de gevarenzone te blijven”
  Voetbal jupiler pro league
  1

  KVK-aanvoerder Kristof D’Haene is opnieuw topfit: “Ons doel is om zo hoog mogelijk te eindigen en vooral uit de gevarenzo­ne te blijven”

  Linksachter Kristof D’Haene (32) miste de laatste vijf wedstrijden van het afgelopen seizoen door een barst in de rechtervoet. Van dat probleem is de KVK-aanvoerder ondertussen helemaal verlost en dat is er duidelijk aan te merken. D’Haene maakt een gretige indruk op training en lijkt klaar voor de competitiestart.
 2. Proces op komst rond gewapende jongeman die hogeschool Vives in lockdown stuurde
  PREMIUM
  Kortrijk/Waregem/Avelgem

  Proces op komst rond gewapende jongeman die hogeschool Vives in lockdown stuurde

  De 19-jarige jongeman uit Desselgem (Waregem) die begin oktober 2021 ‘gewapend’ op de hogeschoolcampus Vives in Kortrijk rondliep, zal zich binnenkort op een proces voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor bedreigingen en wapendracht. Het parket vorderde op de raadkamer de internering. “Maar we onderzoeken momenteel nog of de noodzaak daartoe bestaat en aan de wettelijke voorwaarden is voldaan”, aldus advocaat Stijn Dewolf.