Een zittingzaal van de rechtbank in Kortrijk.
Volledig scherm
Een zittingzaal van de rechtbank in Kortrijk. © Alexander Haezebrouck

Man blijft ex belagen: “Zelfs vanuit cel bedreigde hij haar via smartwatch”

Een 24-jarige man uit Kortrijk is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 20 maanden waarvan de helft met uitstel onder strenge voorwaarden voor het onophoudelijk bedreigen en belagen van zijn ex-vriendin. Zelfs vanuit de gevangenis van Dendermonde slaagde hij erin haar te bedreigen via een smartwatch. “Die smartwatch werd na een onderzoek in de cel niet teruggevonden”, zei het openbaar ministerie. 

0 reacties

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Groen en vernieuwd winkelwandelgebied, verdere verlaging Leieboorden, 100 hectare extra bos...: maakt Kortrijk grootse plannen waar?
    PREMIUM
    Kortrijk

    BELOOFD IS BELOOFD. Groen en vernieuwd winkelwan­del­ge­bied, verdere verlaging Leieboor­den, 100 hectare extra bos...: maakt Kortrijk grootse plannen waar?

    De beleidsperiode van uw stadsbestuur is na goed drie jaar ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de in 2018 gestelde prioriteiten? We selecteren tien beloftes en zoeken uit wat er al gerealiseerd is en nog op de plank ligt. Vandaag: centrumstad Kortrijk met ambitieuze plannen zoals 100 hectare extra bos, een groener en opgefrist winkelwandelgebied, de verdere verlaging van de Leieboorden en een nieuw muziekfestival. Een stand van zaken.