De woning op de hoek van de Veldstraat met de Guldensporenlaan in Kortrijk, waar het stoffelijk overschot van de Poolse onderdaan werd aangetroffen, is verzegeld.
Volledig scherm
De woning op de hoek van de Veldstraat met de Guldensporenlaan in Kortrijk, waar het stoffelijk overschot van de Poolse onderdaan werd aangetroffen, is verzegeld. © Hans Verbeke

Man (39) sterft in verdachte omstandigheden: huisgenoot opgepakt

KortrijkIn Kortrijk is zondag in een woning langs de Veldstraat het stoffelijk overschot gevonden van een 39-jarige man van Poolse origine. Het is niet duidelijk hoe hij om het leven kwam.

 1. Kortrijk Spurs staat voor loodzwaar tweeluik na nederlaag in EuroCup tegen het Franse Tarbes: “Vechten en proberen beter te doen”
  BASKETBAL TOP DIVISION WOMEN

  Kortrijk Spurs staat voor loodzwaar tweeluik na nederlaag in EuroCup tegen het Franse Tarbes: “Vechten en proberen beter te doen”

  Top Division Vrouwen-ploeg Kortrijk Spurs ging woensdagavond in de heenmatch van het kwalificatieduel voor de EuroCup in eigen huis zwaar onderuit tegen Franse Tarbes. Coach Benny Mertens is zijn ploeg intussen al aan het voorbereiden op de return van volgende woensdag, maar ook op de competitiematch van dit weekend tegen Castors Braine.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.