De rechtbank in Kortrijk.
Volledig scherm
De rechtbank in Kortrijk. © Alexander Haezebrouck

Man (32) riskeert drie jaar cel voor verkrachten echtgenote: “Ze moest fungeren als zijn seksslavin en stelde zelfs een contract op”

KortrijkEen 32-jarige man uit Kortrijk riskeert drie jaar cel omdat hij zijn echtgenote brutaal heeft verkracht. In de aanloop naar de feiten moest zijn vrouw fungeren als zijn seksslavin, wanneer ze niet voldeed moest ze gestraft worden. “Uit schrik heeft ze telkens haar grenzen verlegd en seksuele handelingen gesteld die ze niet wilde”, pleitte haar advocaat.

 1. Kristof D’Haene en KV Kortrijk bekeren verder: “Ik ben weer helemaal terug”
  Voetbal Eerste klasse A

  Kristof D’Haene en KV Kortrijk bekeren verder: “Ik ben weer helemaal terug”

  Na vier gelijke spelen op rij in de competitie weet KV Kortrijk weer wat winnen is. De Kerels versloegen KV Oostende met het kleinste verschil in de achtste finales van de Croky Cup en schaarden zich zo bij de laatste acht. Kristof D’Haene was wederom belangrijk met een schitterende assist. De aanvoerder van de Veekaa groeit week na week en is klaar om zaterdag zijn ex-ploeg Cercle Brugge te bekampen.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.