Nele Tassaert was co-pilote tijdens de rally 6 uren van Kortrijk afgelopen weekend.
Volledig scherm
Nele Tassaert was co-pilote tijdens de rally 6 uren van Kortrijk afgelopen weekend. © Henk Deleu

Makelaar schittert als co-pilote in rally: “Ideaal om dagelijkse stress van mij af te schudden”

Makelaar, vrouw en inwoner van Kortrijk. Die drie zaken in combinatie maakten van Nele Tassaert (42) de meest opvallende co-pilote tijdens de rally 6 uren van Kortrijk. En niét voor de show. Want ze werd in een Subaru Impreza tweede in divisie 12, samen met rallyrijder Gregory Vanovertveldt. “Uitrijden en proberen te winnen, ik dacht aan niets anders”, vertelt ze. “Angst? Helemaal niet. De adrenaline is net goed voor mij. Ik schud zo de dagelijkse stress van het werk van mij af.”

2 reacties

 • piet devlieger

  2 jaar geleden
  Een hele prestatie. Chapeau !
 • Bruno Lapere

  2 jaar geleden
  Top Nele !!!
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Krijgen we straks ons parkeergeld terug als we voor 75 euro shoppen in een Vlaamse stad? Interesse stijgt na week proefdraaien in Kortrijk: al bijna 1.000 parkeertickets terugbetaald
  PREMIUM
  Kortrijk

  Krijgen we straks ons parkeer­geld terug als we voor 75 euro shoppen in een Vlaamse stad? Interesse stijgt na week proefdraai­en in Kortrijk: al bijna 1.000 parkeertic­kets terugbe­taald

  Wie tijdens een dagje shoppen minstens 75 euro spendeert in het centrum van Kortrijk, krijgt zijn parkeergeld teruggestort. De lanceringsactie slaat meteen aan. Pas een week nadat Kortrijk als eerste stad in België met consumptieparkeren begon, kregen al bijna duizend mensen hun parkeergeld terug. Het concept van start-up Swave kan op steeds meer steun rekenen.