Vijf jaar geleden waren beide heren te zien in de successerie Bevergem.
Volledig scherm
Vijf jaar geleden waren beide heren te zien in de successerie Bevergem. © Henk Deleu

Luc Dufourmont en Piet De Praitere, terug met Bevergem op Eén: “Ja, wij zijn BFF’s. Noteer dat maar!”

Een kleine 5 jaar geleden is het intussen, dat Luc Dufourmont (58) en Piet De Praitere (55) samen schitterden in Bevergem. De twee blijken al vrienden te zijn sinds de jaren ‘70, en zijn ietwat moeilijk in de hand te houden tijdens een interview, eens ze op dreef zijn. “We zien mekaar ‘vree geirn’. We zijn BFF’s. Noteer dat maar!”

0 reacties

  1. Coronaregels dwarsbomen opening nieuwe parenclub Pourquoi Pas: “Boven mag bijna alles, in de bar beneden bijna niets, het is absurd”
    PREMIUM
    Harelbeke/Kortrijk

    Coronare­gels dwarsbomen opening nieuwe parenclub Pourquoi Pas: “Boven mag bijna alles, in de bar beneden bijna niets, het is absurd”

    Pourquoi Pas, een nieuwe parenclub in Harelbeke, ontvangt nog geen swingers. De opening is voor onbepaalde tijd uitgesteld. “Boven mag je doen wat je wil, zodra je op een matras ligt. Maar beneden in de bar worden we aan banden gelegd. Het is absurd. We koesterden hoop dat de coronamaatregelen snel zouden versoepelen, maar dat is helaas niet het geval”, zeggen de uit Kortrijk afkomstige uitbaters Benny Vandenbroucke (53) en Soraya Vandamme (41).