Vijf jaar geleden waren beide heren te zien in de successerie Bevergem.
Volledig scherm
Vijf jaar geleden waren beide heren te zien in de successerie Bevergem. © Henk Deleu

Luc Dufourmont en Piet De Praitere, terug met Bevergem op Eén: “Ja, wij zijn BFF’s. Noteer dat maar!”

Een kleine 5 jaar geleden is het intussen, dat Luc Dufourmont (58) en Piet De Praitere (55) samen schitterden in Bevergem. De twee blijken al vrienden te zijn sinds de jaren ‘70, en zijn ietwat moeilijk in de hand te houden tijdens een interview, eens ze op dreef zijn. “We zien mekaar ‘vree geirn’. We zijn BFF’s. Noteer dat maar!”

0 reacties

  1. Geen nieuwe Indiase studenten welkom voor opleiding verpleegkundige en dat ligt zeker niet enkel aan corona: “Nederlands is vaak ondermaats”
    Kortrijk

    Geen nieuwe Indiase studenten welkom voor opleiding verpleeg­kun­di­ge en dat ligt zeker niet enkel aan corona: “Nederlands is vaak ondermaats”

    Er zijn voorlopig geen nieuwe Indiase studenten meer welkom in Vlaanderen, voor een graduaat verpleegkunde. Vier scholen bieden dat verkorte traject aan, waaronder Rhizo in Kortrijk. Er is het inreisverbod door de bezorgdheid over de Indiase coronavariant, maar er is veel meer aan de hand. Want uit een rapport van de onderwijsinspectie blijkt dat het Nederlands van de Indiase studenten vaak ondermaats is. “Er zijn afspraken gemaakt om het project bij te sturen. En er zijn Indiase studenten die het wél prima doen”, sust algemeen Rhizo-directeur Nancy Dedeurwaerder.