Rutger Gret kwam als Lucky Luke naar de gratis expo ‘Lucky Luke in het diepe zuiden’.
Volledig scherm
Rutger Gret kwam als Lucky Luke naar de gratis expo ‘Lucky Luke in het diepe zuiden’. © Henk Deleu

Lookalike opent gratis expo over Lucky Luke

kortrijkRutger Gret, beter bekend als The Dutch Lucky Luke, heeft maandagmorgen de gratis expo ‘Lucky Luke in het diepe zuiden’ bezocht. De lookalike gaf daarmee het officiële startschot voor de expo. 

 1. Katrien Verfaillie, die 424.000 views scoorde met haar coronahit ‘Kunnik nemi na joen komn’, draagt nieuwe nummers aan alle zorgenden op
  Kortrijk

  Katrien Verfaillie, die 424.000 views scoorde met haar coronahit ‘Kunnik nemi na joen komn’, draagt nieuwe nummers aan alle zorgenden op

  Katrien Verfaillie (44), die op YouTube al aan 424.534 views zit met haar coronahit ‘Kunnik nemi na joen komn’, sleutelt aan vijf nieuwe nummers. De pianiste uit Gent, die in Stavele bij Alveringem opgroeide, wil op die manier hulde brengen aan alle zorgenden in Vlaanderen. De cd, een deel van de opbrengst gaat naar de zorgsector, wordt op maandag 15 maart bij het begin van de Week van de Zorg voorgesteld. Er werd afgelopen vrijdag een videoclip opgenomen in Kortrijk, op het dak van Budalys. Dat is een residentie met 48 serviceflats, vlak bij de Budabrug.
 2. Jubilerende drumschool al vijf maanden dicht: “We zullen onze spaarcenten moeten aanspreken om de boel draaiende te houden”
  PREMIUM
  Heule/Menen

  Jubileren­de drumschool al vijf maanden dicht: “We zullen onze spaarcen­ten moeten aanspreken om de boel draaiende te houden”

  Drumsessies Gino Kesteloot bestaat dertig jaar, maar wat een feestelijk 2021 had moeten zijn, verloopt nu in mineur. De drumschool is door corona al vijf maanden dicht. “Ik heb al veel traantjes gelaten, het was hier nog nooit zo stil, het grote niets”, zegt Mieke Cuypers (56), vrouw van meester-drummer Gino Kesteloot (57). “Aan opgeven denken we echter niet. We komen terug. Ook met de band The MG’s Brothers, Marc Vermeersch en ik spelen 25 jaar samen in 2021”, vertelt Kesteloot.
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is