De leerlingen trokken naar Tejo in Kortrijk om er de cheque te overhandigen.
Volledig scherm
De leerlingen trokken naar Tejo in Kortrijk om er de cheque te overhandigen. © Henk Deleu

Leerlingen halen 900 euro op met verkoop cupcakes: “Om jongeren te steunen die het even niet zien zitten”

Eerstejaarsleerlingen verkochten 890 zelfgebakken cupcakes in hun school Spes Nostra in Heule. De opbrengst van 890 euro werd naar 900 euro afgerond door de directie. Het geld gaat naar Tejo. Therapeuten voor Jongeren (Tejo) helpt jongeren tussen 10 en 20 jaar, die het even niet meer zien zitten. De psychotherapeutische hulp gebeurt anoniem.

0 reacties

 1. Enkel terrasjes weer open vanaf 1 mei? Kortrijkse horeca-uitbaters zijn niet overenthousiast: “Alleen goed idee als steun niet wegvalt”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Enkel terrasjes weer open vanaf 1 mei? Kortrijkse horeca-uitbaters zijn niet overenthou­si­ast: “Alleen goed idee als steun niet wegvalt”

  De gouverneur en enkele burgemeesters in de provincie Luik laten toe dat horecazaken hun terrassen openen vanaf 1 mei, ook als het Overlegcomité er nu woensdag anders over beslist. De stad Kortrijk is duidelijk. “We gaan niét tegen de regels ingaan”, zegt burgemeester Ruth Vandenberghe. De horecabazen zijn niet overenthousiast over de mogelijke versoepeling. “Als enkel de terrassen open zijn, kunnen wij nog verlies maken”, klinkt het.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

 2. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee