Larry Azouni (links) verlaat straks wellicht KVK: "Ik kijk uit naar de toekomst."
Volledig scherm
PREMIUM
Larry Azouni (links) verlaat straks wellicht KVK: "Ik kijk uit naar de toekomst." © Photo News

Larry Azouni straks einde contract bij KV Kortrijk: “Denk dat club niet meer op me rekent”

Larry Azouni is één van de vier Kortrijkse middenvelders waarvan er slechts drie op de mat kunnen staan. Zo is dat sinds de komst van Makarenko. Met ook nog De Sart en Van Der Bruggen bezit Yves Vanderhaeghe kwaliteit op overschot. Hoeveel van hen er volgend seizoen nog zullen bij zijn, is maar de vraag.

 1. Nieuwe wielerklassieker in de maak, Kortrijk Koerse en Grote Prijs Marcel Kint smelten samen: “Grootste uitdaging? Het WK naar Kortrijk halen”
  PREMIUM
  Kortrijk/Zwevegem

  Nieuwe wielerklas­sie­ker in de maak, Kortrijk Koerse en Grote Prijs Marcel Kint smelten samen: “Grootste uitdaging? Het WK naar Kortrijk halen”

  Zuid-West-Vlaanderen krijgt een nieuwe wielerklassieker, nu Kortrijk Koerse en de Grote Prijs Marcel Kint de handen in elkaar slaan, op vrijdag 20 augustus 2021. “Iedereen wint. Wielericoon Marcel Kint krijgt zo een nog steviger eerbetoon, Kortrijk een spectaculair parcours en aankomst en de wielerfan een hoogstaande en toekomstbestendige wedstrijd. Of hoe de coronacrisis hier voor vooruitgang zorgt. Laat die ‘roaring twenties’ maar komen”, zeggen de organisatoren.
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug