Leen Desmet en Christophe Dejonckheere bij de huidige vestiging van Land Rover-Jaguar Dejonckheere, langs de ring rond Kortrijk (R8). Het bedrijf vertrekt omdat daar een nieuw stuk kanaal Bossuit-Kortrijk gepland is.
Volledig scherm
PREMIUM
Leen Desmet en Christophe Dejonckheere bij de huidige vestiging van Land Rover-Jaguar Dejonckheere, langs de ring rond Kortrijk (R8). Het bedrijf vertrekt omdat daar een nieuw stuk kanaal Bossuit-Kortrijk gepland is. © Henk Deleu

Land Rover-Jaguar Dejonckheere verlaat Kortrijk door geplande kanaalwerken en opent nieuwbouw in Zwevegem: “Huidige site ook te klein en verouderd”

Kortrijk/ZwevegemChristophe Dejonckheere (51) en Leen Desmet (48) verlaten Kortrijk na het zomerverlof van 2022 met Land Rover en Jaguar Dejonckheere. Om op De Pluim in Zwevegem een nieuwbouw te openen. De verhuis heeft te maken met de geplande herwaardering van het kanaal Bossuit-Kortrijk.

  1. Dief steelt Land Rover van 100.000 euro terwijl die op autotransport staat: “Wagen amper één minuut uit het oog verloren”
    Kortrijk / Wingene

    Dief steelt Land Rover van 100.000 euro terwijl die op autotrans­port staat: “Wagen amper één minuut uit het oog verloren”

    Dieven zijn in Kortrijk aan de haal met een nieuwe Land Rover Defender 110. De chauffeur van autotransportbedrijf Piceurop uit Wingene kwam vrijdagnacht de auto leveren bij een garage in Kortrijk en liet de wagen amper één minuut onbewaakt achter. “Ik denk dat ze mijn chauffeur gevolgd hebben om dan snel toe te slaan”, vertelt zaakvoerder Geert Piceu.