Een kapsalon in openlucht. Héérlijk, met dit zomerweer. Sunny Looks bevindt zich op het terras van Lucky Looks, aan de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk.
Volledig scherm
Een kapsalon in openlucht. Héérlijk, met dit zomerweer. Sunny Looks bevindt zich op het terras van Lucky Looks, aan de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk. © Gerald Van Rafelghem

Laat je haar knippen in Sunny Looks, het ‘kapsazon’ in openlucht: “Hier is de lucht altijd zuiver”

KortrijkOp het terras van kapsalon Lucky Looks in Kortrijk is Sunny Looks geopend, het eerste ‘kapsazon’ van Kortrijk. Het idee voor het kapsalon in openlucht komt van de zussen Charlotte en Delphine, die zo letterlijk voor een frisse wind zorgen in Lucky Looks van hun papa Piet Van De Meulebroeke. 

 1. Kortrijk Spurs staat voor loodzwaar tweeluik na nederlaag in EuroCup tegen het Franse Tarbes: “Vechten en proberen beter te doen”
  BASKETBAL TOP DIVISION WOMEN

  Kortrijk Spurs staat voor loodzwaar tweeluik na nederlaag in EuroCup tegen het Franse Tarbes: “Vechten en proberen beter te doen”

  Top Division Vrouwen-ploeg Kortrijk Spurs ging woensdagavond in de heenmatch van het kwalificatieduel voor de EuroCup in eigen huis zwaar onderuit tegen Franse Tarbes. Coach Benny Mertens is zijn ploeg intussen al aan het voorbereiden op de return van volgende woensdag, maar ook op de competitiematch van dit weekend tegen Castors Braine.
 2. Gelegenheidsverdediger Kevin Vandendriessche (KV Kortrijk) teleurgesteld na derby: “Door beginnersfouten winnen we niet”
  Voetbal 1A

  Gelegen­heids­ver­de­di­ger Kevin Vanden­dries­sche (KV Kortrijk) teleurge­steld na derby: “Door beginners­fou­ten winnen we niet”

  KV Kortrijk had alles onder controle in de derby tegen Zulte Waregem, maar de Kortrijkzanen gooiden in de slotfase de drie punten te grabbel. Ze gaven een comfortabele 0-2-voorsprong uit handen en speelden finaal 2-2 gelijk. De teleurstelling was enorm na de wedstrijd. Vooral bij sterkhouder Kevin Vandendriessche kwam het gelijkspel hard aan.
 3. Nederlanders schenken 7.000 miniatuurezels weg, Kuurne stelt unieke collectie tentoon: “Ezelsfolklore neemt ongeziene proporties aan”
  Kuurne

  Nederlan­ders schenken 7.000 miniatuur­ezels weg, Kuurne stelt unieke collectie tentoon: “Ezelsfol­klo­re neemt ongeziene proporties aan”

  Hans en Hanneke Verheggen uit Nederweert in de Nederlandse provincie Limburg schenken een collectie van 7.000 miniatuurezels aan de uit Kuurne afkomstige Bavikhovenaar Marc Debaveye. Een kleine 1.000 van die kunstwerkjes zijn vanaf zondag 10 oktober te bewonderen in het gemeentehuis van Kuurne. Er worden verder plannen gesmeed om alle ezeltjes vanaf 2022 op locatie te tonen.