Een kapsalon in openlucht. Héérlijk, met dit zomerweer. Sunny Looks bevindt zich op het terras van Lucky Looks, aan de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk.
Volledig scherm
Een kapsalon in openlucht. Héérlijk, met dit zomerweer. Sunny Looks bevindt zich op het terras van Lucky Looks, aan de Oudenaardsesteenweg in Kortrijk. © Gerald Van Rafelghem

Laat je haar knippen in Sunny Looks, het ‘kapsazon’ in openlucht: “Hier is de lucht altijd zuiver”

KortrijkOp het terras van kapsalon Lucky Looks in Kortrijk is Sunny Looks geopend, het eerste ‘kapsazon’ van Kortrijk. Het idee voor het kapsalon in openlucht komt van de zussen Charlotte en Delphine, die zo letterlijk voor een frisse wind zorgen in Lucky Looks van hun papa Piet Van De Meulebroeke. 

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Kortrijk krijgt 80 nieuwe laadpalen in 2023: “Ze komen op strategisch interessante plaatsen”
  PREMIUM

  Kortrijk krijgt 80 nieuwe laadpalen in 2023: “Ze komen op strate­gisch interessan­te plaatsen”

  Het spreidingsplan voor laadpalen in Kortrijk krijgt stilaan vorm. Momenteel zijn er al 114 (semi-)publieke laadpalen in de stad en de deelgemeenten. Daar komen er nog eens tachtig bij in 2023. De stad ondertekende het Lokaal energie- en klimaatpact (LEKP). “Waarin een engagement naar 1,5 oplaadpunten per 100 inwoners wordt verhoogd”, zegt schepen van Mobiliteit Axel Weydts (Vooruit).
  Kortrijk