Laat je gras afrijden door Batsula (rechts op foto).
Volledig scherm
Laat je gras afrijden door Batsula (rechts op foto). © photo_news

KVK start knotsgekke veiling: “Laat je gras afrijden of ontbijt brengen door spelers en steun zo goed doel”

KV Kortrijk wordt De Warmste Club van het land, nu De Warmste Week eraan komt. KVK start in dat kader nu een veiling met 25 vaak knotsgekke acties. Of wat dacht je van je gras laten afrijden door Batsula, lunchen met Van Der Bruggen en Tuta, een ontbijt aan huis door Deman en Ocansey, padel spelen tegen Vanderhaeghe en Lemiengre, zelf de mascotte spelen op een thuismatch of Batsula, Rolland en Deman uitnodigen op het verjaardagsfeest van je kind? Je kan zo’n activiteit winnen door een bod uit te brengen. De opbrengst gaat telkens integraal naar een goed doel.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. De 7 favoriete eetadressen van barbecuechef Peter De Clercq: “Hier beleef je rond het vuur écht het outdoor-gevoel in de zomer”
  PREMIUM

  De 7 favoriete eetadres­sen van barbecue­chef Peter De Clercq: “Hier beleef je rond het vuur écht het out­door-ge­voel in de zomer”

  Voormalig wereldkampioen in barbecue Peter De Clercq heeft - niet zo onverwacht - een voorkeur voor licht rokerige toetsen in zijn gerechten. “In dit restaurant gaan ze op een rebelse manier om met barbecue, zo at ik er bijvoorbeeld een langoustine op de grill. Heerlijk.” Waar snuift hij dat outdoor-gevoel het liefst op als hij niet bezig is met restaurant Elckerlijc of zijn winkel Soto? Hij deelt zijn favoriete eetadressen in Marke, Koksijde en (Knokke)-Heist.