Jules mag met zijn helden op de foto (l.) nadat hij eerder tijdens de wedstrijd even stevig onderuit ging nadat een harde trap van op het veld de bal tegen zijn hoofd joeg (r.).
Volledig scherm
Jules mag met zijn helden op de foto (l.) nadat hij eerder tijdens de wedstrijd even stevig onderuit ging nadat een harde trap van op het veld de bal tegen zijn hoofd joeg (r.). © KVK/RV

KVK-fan Jules (8) krijgt bal met zowat 100 km/uur tegen het hoofd in stadion, maar straalt even later alweer op de foto met zijn helden: “Harde kerel!”

Kortrijk/AntwerpenHet was een akelig beeld zondagavond tijdens de tweede helft van KV Kortrijk-Antwerp, toen Jules Verrue (8) uit Rollegem rond de zestigste minuut op de familietribune een pegel van Antwerp-speler Jelle Bataille vol tegen het hoofd kreeg. De jongen vloog achteruit en verdween uit beeld. “Hij was toch een half uur van zijn melk hoor, maar daarna ging het snel beter”, vertelt vader Thomas Verrue.

  1. Derde cannabisplantage in een week tijd ontdekt, deze keer na brandje in voormalig garagebedrijf: “We hebben nooit iets geroken”
    Play
    Heule

    Derde cannabis­plan­ta­ge in een week tijd ontdekt, deze keer na brandje in voormalig garagebe­drijf: “We hebben nooit iets geroken”

    Langs de Kortrijkstaat in Heule is vrijdag na een brand een grote cannabisplantage ontdekt, de derde al deze week in Zuid-West-Vlaanderen. De kweekplaats was ondergebracht in een voormalig garagebedrijf en strekte zich uit over drie verdiepingen. Vermoed wordt, dat enkele verdachten de benen namen toen de brand uitbrak. De politie onderzoekt nu of er een link is met de plantages die eerder deze week werden ontdekt in Moorsele en Roeselare.