Vlnr. schepen van Sport Arne Vandendriessche, Patrick Liveyns van Westerstrand Europe, directeur Sport bij stad Kortrijk Mia Maes, Claude Ostyn van Pulsing Brain en de coach van Kortrijk Spurs Jeroen Debaveye.
Volledig scherm
Vlnr. schepen van Sport Arne Vandendriessche, Patrick Liveyns van Westerstrand Europe, directeur Sport bij stad Kortrijk Mia Maes, Claude Ostyn van Pulsing Brain en de coach van Kortrijk Spurs Jeroen Debaveye. © LSI

Kortrijk investeert in grootste indoorscherm van België in topsporthal Lange Munte: “Meer beleving, met ook kiss-cam”

In de topsporthal van De Lange Munte in Kortrijk staat nu het grootste indoorscherm van België. Het ledscherm van 28 vierkante meter wordt gecombineerd met een nieuw scorebord, nieuwe shotclock en nieuwe ledreclameboardings. De stad investeerde 190.000 euro geïnvesteerd in het scherm. 

 1. Nieuwe trajectcontrole na vier maanden nog niet operationeel: “Het is enorm frustrerend”
  Marke/Lauwe

  Nieuwe trajectcon­tro­le na vier maanden nog niet operatio­neel: “Het is enorm frustre­rend”

  Sinds december 2020 is een nieuwe trajectcontrole in Marke geïnstalleerd. Vier maanden later zijn de camera’s met nummerplaatherkenning (ANPR) in de Rekkemsestraat nog altijd niet operationeel omdat de aansluiting op een ANPR-platform van de federale politie lang op zich laat wachten. Het verhaal doet denken aan de trajectcontrole in de Doornikserijksweg (N50) tussen Bellegem en Kooigem, waar het twee jaar duurde voor de camera’s operationeel waren. “Het is enorm frustrerend”, zegt schepen van Mobiliteit Axel Weydts (Vooruit).
 1. Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschuiven
  Play

  Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschui­ven

 2. Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje
  Play

  Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje