Archiefbeeld van een vorige koopzondag van enkele jaren geleden, in winkelcentrum K
Volledig scherm
Archiefbeeld van een vorige koopzondag van enkele jaren geleden, in winkelcentrum K © Foto Henk Deleu

Kortrijk houdt twee koopzondagen en Late Night Shopping tijdens eindejaarsperiode

KortrijkDe pakjesrush start, nu Kerstmis en Nieuwjaar wenken. Kortrijk houdt twee koopzondagen om shoppers meer kansen en ruimte te geven om het perfecte kerstcadeau op de kop te tikken.

 1. Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

  Pierre Gryp en Apolloon Kortrijk staan voor laatste drieluik in reguliere competitie: “Plaats in de play-offs zo snel mogelijk veilig stellen”

  Na een lange winterpauze van zes weken wordt er dit weekend opnieuw gehandbald in eerste nationale. Met nog drie reguliere competitiewedstrijden te gaan, is de eindspurt richting de play-offs en play-downs ingezet. Kortrijk mag vanop haar huidige vijfde voorlopig meestrijden om promotie, maar mathematisch is Spurs nog niet zeker van de play-offs. Leider Eynatten-Raeren komt zaterdagavond op bezoek in Sportcampus Lange Munte.
 2. KVK-Kapitein Kristof D’Haene brengt basisschool Sint-Paulus bezoekje nadat leerlingen slaagden in enkele uitdagingen
  kortrijk

  KVK-Kapitein Kristof D’Haene brengt basis­school Sint-Pau­lus bezoekje nadat leerlingen slaagden in enkele uitdagin­gen

  De leerlingen van de Kortrijkse basisschool Sint-Paulus kregen vandaag hoog bezoek van Kristof D’Haene, kapitein bij Kv Kortrijk. De voetbalclub daagde de school uit met vijf opdrachten, en de leerlingen brachten ze tot een goed einde. Zo maakten ze een tyfo met de hele school, hielden ze een rood-witte dag, en kwamen ze in de media (check!). Als beloning mogen ze zondag gratis kijken naar de wedstrijd tegen KV Oostende.
 3. Ingooigem beleeft jaarlijkse hoogdag met viering Sint-Antonius: “Traditie die het verdient om bewaard te blijven”
  PREMIUM

  Ingooigem beleeft jaarlijkse hoogdag met viering Sint-Antonius: “Traditie die het verdient om bewaard te blijven”

  Ingooigem beleeft vandaag zijn jaarlijkse hoogdag, met de viering van Sint-Antonius. Vanmorgen voor dag en dauw verzamelden de kinderen al samen met hun knuffels en/of huisdieren, om samen met twee -geslachte- varkens richting kerk te trekken. Een ietwat vreemd zicht voor al wie niet in Ingooigem woont, maar een waardevolle traditie voor al wie er opgroeide. “Ik heb vroeger als kind nog het varken gedragen, en nu loopt mijn zoontje mee met zijn pony”, zegt papa David Termaut.