Het campagnebeeld met ambassadeur Ozark Henry.
Volledig scherm
Het campagnebeeld met ambassadeur Ozark Henry. © Payoke

Kortrijk en Ozark Henry steunen strijd tegen mensenhandel

KortrijkHet stadhuis en de Broeltorens worden nu vrijdag in blauw licht gehuld om de aandacht te vestigen op Blue Heart Campaign van Payoke. Die ngo strijdt tegen de handel en uitbuiting van mensen. Dit doet ze door slachtoffers van mensenhandel op te vangen en te begeleiden. De uit Kortrijk afkomstige Piet Goddaer, Ozark Henry, is ambassadeur van de Blue Heart Campaign.

 1. Unwrap lanceert ambitieus programma met topsprekers zoals Clair Bellens van ILM, Europese jobbeurs en optreden van Compact Disk Dummies

  Unwrap lanceert ambitieus programma met topspre­kers zoals Clair Bellens van ILM, Europese jobbeurs en optreden van Compact Disk Dummies

  Kortrijk vormt op donderdag 14 en vrijdag 15 oktober het epicentrum van de entertainmentindustrie, met de eerste editie van het digital entertainment festival Unwrap. “Het wordt een tweedaagse vol inspirerende gesprekken op het snijpunt van gaming, muziek, film,… ‘The future of entertainment’ zal te voelen, te horen en te zien zijn in Kortrijk”, zegt schepen van Economie Arne Vandendriessche (Team Burgemeester). De ticketverkoop is nu gestart.
 2. Kurt (56) zet events op laag pitje en bouwt vier vakantiehuizen in Zuid-Ardèche: “Piet Huysentruyt leerde ons de streek kennen”
  Kortrijk

  Kurt (56) zet events op laag pitje en bouwt vier vakantie­hui­zen in Zuid-Ar­dèche: “Piet Huysen­truyt leerde ons de streek kennen”

  Kurt Goethals (56), bekend van onder meer de EK- en WK-dorpen in Kortrijk, schroeft zijn werk als organisator terug. “Corona drukte ons met de neus op de feiten, er werd een half jaar niet over de eventsector gesproken”, vertelt hij. Kurt en zijn vrouw Lieve Louage (54) richten hun blik op de Ardèche in Zuid-Frankrijk. Waar ze vanaf juni 2022 vier nieuwe vakantiehuizen verhuren.