De zwaarbeschadigde auto strandde in het midden van de rijweg, na het ongeval op de E17 in Kortrijk.
Volledig scherm
De zwaarbeschadigde auto strandde in het midden van de rijweg, na het ongeval op de E17 in Kortrijk. © Hans Verbeke

Koppel lichtgewond na nachtelijke crash langs E17

KortrijkEen koppel uit Moeskroen raakte dinsdagnacht betrokken bij een ongeval op de E17 in Kortrijk. Er waren, voor zover bekend, geen andere voertuigen bij betrokken.

 1. Julie Vermeire en Sunny testen als eerste VéloVoordeel in ons land: wie naar centrum Kortrijk fietst en er uitgeeft, krijgt gratis consumpties en kortingen
  PREMIUM
  Kortrijk

  Julie Vermeire en Sunny testen als eerste VéloVoor­deel in ons land: wie naar centrum Kortrijk fietst en er uitgeeft, krijgt gratis consump­ties en kortingen

  Kortrijk beloont als eerste stad in België fietsers met het nieuwe systeem VéloVoordeel. Download de Swave app en leg je locatie aan. Zo krijg je bij het fietsen automatisch meldingen met voordelen bij deelnemende handelaars. Leuk: de eerste 5.000 mensen die VéloVoordeel gebruiken, krijgen een gratis consumptie van de stad. Julie Vermeire (24), die sinds enkele maanden in Kortrijk woont, probeerde VéloVoordeel donderdagochtend als eerste uit, samen met haar hondje Sunny.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.