De politiezones Mira en Vlas waarschuwen voor oplichters die slachtoffers zoeken op de verkoopssite autoscout24.
Volledig scherm
De politiezones Mira en Vlas waarschuwen voor oplichters die slachtoffers zoeken op de verkoopssite autoscout24. © Hans Verbeke

Koppel dat auto te koop zette op tweedehandssite slachtoffer van oplichting

Kortrijk / WaregemEen koppel is opgelicht toen ze hun auto online wilden verkopen via www.autoscout24.be. De oplichters kwamen de auto halen zonder dat het afgesproken bedrag werd overgeschreven. 

  1. Coronacijfers stijgen explosief in Zuid-West-Vlaanderen, aantal opnames in ziekenhuizen neemt ook toe: “Nagaan of er lokaal maatregelen nodig zijn”
    Zuid-West-Vlaanderen

    Coronacij­fers stijgen explosief in Zuid-West-Vlaanderen, aantal opnames in ziekenhui­zen neemt ook toe: “Nagaan of er lokaal maatrege­len nodig zijn”

    De coronacijfers stijgen explosief in Zuid-West-Vlaanderen. Er waren tijdens de week van donderdag 14 tot en met woensdag 20 oktober 1.219 positieve gevallen. Dat zijn er in amper een week tijd 718 (+143 procent) meer. Ook het aantal opnames in ziekenhuizen neemt toe. Zo liggen er in AZ Groeninge nu 24 patiënten op de heropende corona-afdeling en twee op Intensieve Zorgen (IZ). “Op IZ liggen enkel niet-gevaccineerden”, zegt pneumoloog Mathias Leys.