De stoeltjes op de tribune van KFC Aalbeke zijn aan vernieuwing toe
Volledig scherm
De stoeltjes op de tribune van KFC Aalbeke zijn aan vernieuwing toe © Bram Bataillie

Koop gepersonaliseerd zitje en help zo tribune van KFC Aalbeke opknappen

AalbekeLeuke actie bij amateurclub KFC Aalbeke, in deze moeilijke tijden, waar je via een crowdfunding een gepersonaliseerd zitje kan kopen om zo tegelijk het opknappen van de tribune te financieren. De stoeltjes zijn aan vervanging toe. Zodra er 80 gepersonaliseerde zitjes verkocht zijn, gaat het project door.  

 1. Tine (42) verenigt buurt met muurschildering: “Berke den Hottentot heeft bekijks, we gaan de dwerg eren”
  Kortrijk

  Tine (42) verenigt buurt met muurschil­de­ring: “Berke den Hottentot heeft bekijks, we gaan de dwerg eren”

  Artiest David Duits vormde een grijze muur in de toegang naar het beluik Cité Vuylsteke in de Sint-Antoniusstraat tot een muurschildering om. Eén van de figuren die centraal staat in het werk is Berke den Hottentot, een vroeger in Kortrijk gekende dwerg die met okkernoten leurde. De streetart verenigt de buurt. “Het blijft hier niet bij. Ik zal Berke den Hottentot met een beeld eren, terwijl we weer okkernoten gaan uitdelen”, zegt initiatiefneemster Tine Vanden Broucke (42).
 2. “Heropen niet te snel”: Tattoo-artieste Cindy (45) pleit voor gezond verstand, Britse variant teisterde haar gezin
  PREMIUM
  Kortrijk

  “Heropen niet te snel”: Tat­too-artieste Cindy (45) pleit voor gezond verstand, Britse variant teisterde haar gezin

  De druk neemt toe om de geplande heropening van niet-medische contactberoepen zoals kappers en tattooshops op 26 april en de horeca op 1 mei niet uit te stellen. Tattoo-artieste Cindy Frey (45) vraagt om geduld te hebben. De Kortrijkzane belandde bijna in het ziekenhuis, nadat de Britse variant haar gezin teisterde. “Wacht nu toch eens af tot de coronacijfers genoeg gedaald zijn en tot er voldoende gevaccineerd wordt. Zelf heropen ik mijn tattooshop zeker nog niet in april.”
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"