De nieuwjaarsconcerten zijn geannuleerd. De operette De Lustige Weduwe en de musical Oliver blijven overeind. De drie evenementen van het KKLT werden een tijd geleden voorgesteld op de verlaagde Leieboorden in Kortrijk
Volledig scherm
De nieuwjaarsconcerten zijn geannuleerd. De operette De Lustige Weduwe en de musical Oliver blijven overeind. De drie evenementen van het KKLT werden een tijd geleden voorgesteld op de verlaagde Leieboorden in Kortrijk © Henk Deleu

Koninklijk Kortrijks Lyrisch Toneel schrapt nieuwjaarsconcerten

KortrijkHet Koninklijk Kortrijks Lyrisch Toneel (KKLT) ziet zich door de nieuwe coronamaatregelen genoodzaakt om de nieuwjaarsconcerten op 16 en 23 januari te annuleren. Dat besliste het bestuur afgelopen vrijdag, na een digitaal spoedberaad.

 1. Zorgkrachtschool, Lifestyle- en Sportschool en ’tvier schakelen deels over op afstandsonderwijs
  Kortrijk

  Zorgkracht­school, Lifestyle en Sport­school en ’tvier schakelen deels over op afstandson­der­wijs

  Een golf van coronabesmettingen teistert het onderwijs. Nadat eerder bleek dat het Don Boscocollege in Marke vanaf maandag 17 januari zeker twee weken volledig op afstandsonderwijs overschakelt, neemt ook RHIZO maatregelen door de Zorgkrachtschool, de Lifestyle- en Sportschool en ’tvier in Kortrijk vanaf maandag deels op online onderwijs te zetten. “Aan deze snelheid van besmettingen openblijven is moeilijk”, zegt algemeen directeur Nancy Dedeurwaerder.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.