De tentoonstelling werd afgelopen dinsdag geopend
Volledig scherm
De tentoonstelling werd afgelopen dinsdag geopend © Henk Deleu

Koester in beeld toont verhalen van gezinnen die baby of kind verloren

KortrijkDe foyer van crematorium Uitzicht in Kortrijk vormt het decor voor een unieke tentoonstelling. Koester in Beeld toont aan de hand van illustraties verhalen van gezinnen die te maken kregen met het verlies van een baby of kind. 

 1. Tien jaar na zwaar ongeval waarbij Gregory (24) zijn vader verloor, woont hij zelfstandig: “Nooit verwacht dat dit zou lukken, na zo’n zwaar hersentrauma”
  PREMIUM
  Kortrijk

  Tien jaar na zwaar ongeval waarbij Gregory (24) zijn vader verloor, woont hij zelfstan­dig: “Nooit verwacht dat dit zou lukken, na zo’n zwaar hersentrau­ma”

  Gregory Deruyck (24) liep tien jaar geleden een zwaar hersenletsel op na een verkeersongeluk waarbij zijn vader Dominique het leven liet, maar woont sinds begin dit jaar zelfstandig. Dat kan hij dankzij een nieuw expertisecentrum voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), dat projectonwikkelaar ION en sociale netwerkorganisatie Groep Ubuntu in Kortrijk openden.
 2. Zussen Charlotte en Céline brengen passie samen in Boutique, concept store verenigt kleurrijke gerechten met hoogstaande schoonheidsproducten
  Kortrijk

  Zussen Charlotte en Céline brengen passie samen in Boutique, concept store verenigt kleurrijke gerechten met hoogstaan­de schoon­heids­pro­duc­ten

  De kracht die Charlotte (30) en Céline Vanfleteren (27) uitstralen, delen ze vanaf begin juli in Boutique in de Voorstraat 37, een concept store van eethuis Parazaar en schoonheidssalon Kiki. “De producten en diensten die we in onze shop aanbieden benadrukken je schoonheid en doen je gezond voelen. Om zo bij te dragen aan een hoger zelfvertrouwen”, vertellen de hechte zussen.