Drie gezinnen van dezelfde wijk uit Heule ploeteren al drie jaar elke dag door het stof omdat een aannemer hun terras slecht heeft gelegd.
Volledig scherm
Drie gezinnen van dezelfde wijk uit Heule ploeteren al drie jaar elke dag door het stof omdat een aannemer hun terras slecht heeft gelegd. © Henk Deleu

Kindjes kunnen niet buiten spelen zonder speciale pantoffels: drie gezinnen zitten al drie jaar in het stof door fout aannemer

Drie gezinnen van dezelfde wijk uit Heule ploeteren al drie jaar elke dag door het stof omdat een aannemer hun terras slecht heeft gelegd. Liesa Dupont uit Heule hoopte via het vtm-programma Pop-Up Rechtbank een oplossing te vinden, maar ze kwam van een kale reis terug: de aannemer beantwoordde geen enkele telefoon van de programmamakers.

76 reacties

 • eric maier

  2 jaar geleden
  duvivier denis, dat helpt niet omdat dan nog steeds de ployesterlaag loskomt va nde beton en uiteindelijk alles stuk gaat. Dan sta je nog verder van huis. De aannemer heeft gewoon inferieur matreiaal gemengd en of de verhoudingen erg slecht gedaan, of gewoonweg zijn stiel niet kent. Normaal is het zeker niet omdat een gepolijste beton na 10-20 jaar nog altijd geen stof afgeeft. het is zeer duurzaam.
 • stany vandeweyer

  2 jaar geleden
  Helaas gebeurt dit niet alleen in de bouwsector maar in elk beroep, zelfstandigen die niet weten waar ze mee bezig zijn maar toch grote sommen vragen voor hun prutswerk en onbekwaamheid, en het ergste is dat ge er als consument niks tegen in te brengen hebt.
 • Agnès Derammelaere

  2 jaar geleden
  @pascale de meersman : fout, als de verkoper je 10 jaar aanbied heb je recht op 10 jaar. Bovendien : Mevrouw koos géén prutser, hij legde meerdere terrassen aan en vernieuwde al de UV laag. Dat een andere buur met een andere aannemer géén last heeft kan evengoed te wijten zijn aan een fout in de stenen. Men moet een programma volledig volgen, het hoorapparaat wat luider en de bril op juiste sterkte ipv te veroordelen. Dat de aannemer niet meer reageert is gewoon omdat het zijn fout niet is.
 • Peter Thys

  2 jaar geleden
  Plaats een heel groot bord aan jullie voordeur met de tekst ; " Ons terras en onze gezondheid werd verknalt door aannemer ........".Eens zien hoelang het duurt voor je iets hoort van hem !
 • mieke vermeulen

  2 jaar geleden
  Ik denk niet dat de aannemer in de fout is gegaan die mensen hebben dat terras gekozen omdat het speciaal is en dan nog voor 10000 euro , leg toch een terras waarvan het al bewezen is dat die goed is , sommige mensen willen altijd iets speciaals .
 1. Van minister Q over zanger Dufourmont tot Robinsonwinnaar Thomas: hier doen acht bekende streekgenoten hun eerste terrasje
  PREMIUM
  Kortrijk/Menen/Waregem

  Van minister Q over zanger Dufourmont tot Robinson­win­naar Thomas: hier doen acht bekende streekgeno­ten hun eerste terrasje

  Vanaf zaterdag doen we eindelijk opnieuw een terrasje, voor het eerst in 200 dagen. We vroegen acht bekende streekgenoten waar zij hun eerste schuimende pint of fris wijntje drinken. “Het zal een boost geven, om nog even vol te houden tot het virus helemaal verslagen is”, zegt minister en Kortrijkzaan Vincent Van Quickenborne. Lees meer over bekende Vlamingen en hun favoriete horecazaak in dit dossier.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt
  Play
  dieren

  Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt