Kerstshoppen in Floralux Dadizele.
Volledig scherm
PREMIUM
Kerstshoppen in Floralux Dadizele. © Maxime Petit

Kerstmis komt dichterbij! In deze winkels vind je leuke kerstspullen in het zuiden van West-Vlaanderen

Zuid-West-VlaanderenKerstmis komt steeds dichterbij en dat wil zeggen dat bij heel wat gezinnen binnenkort een kerstboom en -versiering in de woonkamer prijkt. Nog op zoek naar spullen om jouw woning helemaal in de kerstsfeer onder te dompelen? Wij vonden voor jou zes kerstwinkels in het zuiden van West-Vlaanderen.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.